به گزارش شمالغرب به نقل از نیریمیز ؛ شهرستان نیر با وجود طبیعت مملواز گل و شکوفه به ویژهدر فصل تابستان به بستر مطلوبی برای حرفه شیرین تولید عسل در استان اردبیل تبدیل شده است.
شهرستان نیر دارای پتانسیل های بالا برای تولید عسل طبیعی بوده و در صورت احداث صنایع جانبی می تواند اولین قطب تولید عسل استان باشد
با راه اندازی کارخانه و صنایع تبدیلی عسل می توان تعداد زیادی از افراد بیکار را جذب این کارخانه کرد و زمینه ایجاد بازار رقابتی در بین استان ها و کشورهای همسایه را فراهم کرد.
مناطق مستعد تولید عسل شهرستان نیر ازمهم ترین مناطق استان اردبیل است که در فصل گرما پذیرای شمار زیادی کندویعسل زنبورداران بومی و حتی کندوهای عسل میهمان از استان های شمال کشوراست.
علاوه بر طبیعت متنوع از درختچه ها ، بوته ها و گونه های درختی وجود بیش از چند هزار گونه گیاهی شناسایی شده در مناطق کوهستانی این شهرستان بر کیفیت طعم عسل این منطقه افزوده است.
وجود طبیعت مملو از گل و شکوفه ، بهار مفرح مناطق گرمسیری و طبیعت شهرستان نیر سرسبز بویژه درفصل تابستان به بستر مطلوبی برای حرفه شیرین تولید عسل در این استان زیبا و چهار فصل تبدیل شده است.
مناطق مستعد تولید عسل شهرستان نیر از مهم ترین مناطق استان اردبیل است که در فصل گرما پذیرای شمار زیادی کندوی عسل بهره برداران بومی و حتی کندوهای عسل میهمان از استان های شمال کشور است.
وجود مراتع پراز گل و شکوفه ، رویش انواع درختان ودرختچه های پر از شکوفه مستعد زیستگاه عسل و چشمه ساران جاری کام بسیاری از فعالان عرصه تولید عسل را از بستر مطلوب برای این حرفه شیرین کرده است.
زنبورداری حرفه ای است که در عین نیاز به سرمایه گذاری اندک تولید خوبی را برای فعالان این عرصه به همراه دارد تا جایی که برخی کشاورزان هر کیلوگرم عسل مرغوب را بیش از یکصد هزار ریال به فرش می رسانند.
از دیگر مزایای این حرفه قرار گرفتن و جریان داشتن این چرخه تولید در کنار دیگر مشاغل کشاورزی نظیر دامداری ، باغداری و دیگر مشاغل زیربخش کشاورزی است.
زنبورداریحرفه ای است که با سرمایه گذاری اندک، تولید خوبی را برایفعالان این عرصه به همراه دارد تاجایی که برخی زنبورداران هر کیلوگرم عسلمرغوب را بیش از هشتاد هزار ریال به فرش می رسانند.
از دیگرمزایای این حرفه قرار گرفتن این چرخه تولید در کنار دیگرمشاغل کشاورزی نظیر دامداری ، باغداری و دیگر مشاغل کشاورزی است.
تصاویری از کندوهای زنبور عسل منطقه نیر و تغذیه مصنوعی زنبورها
در حال حاضر حدود 156 خانوار در شهرستان نیر با 10 هزار و یکصد کلنی زنبور عسل به شغل زنبورداری اشتغال دارند.
انتهای پیام/
اخبار استان اردبیل را اینجا بخوانید
دیدگاههای ارسال شده ، پس ازتأیید توسط مدیر مسئول سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
پیامهایی که حاوی تهمت یا افترا باشد تائید نخواهد شد.
انتشار نظر به معنای تأیید از دید مسئول سایت نبوده و مسئولیت نظرات بر عهده نظردهنده است.
نظرات شما عزیزان: